Docència
 
Docència
Seminaris / Seminaris Ciutats i Persones

Des de l’any 2005, l’objectiu dels Seminaris CiP és ordenar els principals debats i apuntar alternatives de futur sobre polítiques públiques i gènere en l’àmbit local. Els Seminaris són un espai de pensament conjunt per a les persones que, en l’àmbit acadèmic, institucional i social, treballen sobre l’equitat de gènere, la igualtat d’oportunitats i el dret a la diferència, tot entenent que l’esfera local és un espai privilegiat per a debatre aquesta qüestió.

El Seminari es realitza cada novembre, al voltant d’una temàtica que el Grup de Recerca Ciutats i Persones ha estat treballant durant tot l’any, amb la participació  d'expertes i experts en la matèria que presenten recerques d’aplicació pràctica, i el públic assistent debat amb elles a partir de les exposicions fetes, aconseguint ser una corretja de transmissió de coneixement en ambdues direccions teòrica i pràctica.

En cada seminari es presenta un llibre, editat en la col·lecció Grana de l´ICPS, que recull el treball realitzat pel Grup de Recerca en col·laboració amb les expertes i experts presents al Seminari.

S’han treballat temes de sostenibilitat i economia, d'espai públic i seguretat, migracions, polítiques dels temps, participació ciutadana, polítiques socials, pressupostos, i les polítiques específiques encarades a les dones (sempre des d’una perspectiva de gènere i local).

Consulteu el contingut d'altres edicions.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

És un consorci de:

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".