Docència
 
Docència
Com introduir la perspectiva de gènere a Plans Locals i a les polítiques municipals
Aquesta és una formació externa, pròpia de la Diputació de Barcelona, i que va destinada específicament a personal tècnic municipal. La Línia de Recerca Gènere i Política de l’ICPS en participa en tant que formadores conductores del Curs. Aquest Curs pretén introduir la perspectiva de gènere en les diferents fases de la planificació estratègica de l’acció municipal (diagnosi, planificació, implementació i avaluació), proporcionar eines pràctiques per incorporar la perspectiva de gènere dins l’àmbit propi de treball, fomentar la transversalització de gènere en diferents àrees municipals co-responsabilitzant-les en l’estratègia municipal de gènere, i practicar, a través de l’experimentació, aquesta introducció de la perspectiva de gènere en les polítiques, accions, actuacions que es realitzin des de qualsevol regidoria o servei.

Com introduir la perspectiva de gènere a Plans Locals i a les polítiques municipals | CRAF. Centre de recursos i accions formatives (diba.cat)
Consulteu el contingut d'altres edicions.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

És un consorci de:

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".