Docència
 
Docència
Màsters / MMP. Màster en Marketing Polític. Estratègies i comunicació política
Màster interuniversitari de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la Universidad de Granada i la Universidade de Santiago de Compostela
 
El Màster està destinat a formar a futurs professionals de la consultoria política, a partir de les eines teòriques i pràctiques. Es tracta d’una disciplina amb una llarga trajectòria en el món acadèmic anglosaxó, però d’escassa presència als programes universitaris catalans i espanyols. L’objectiu és oferir una formació específica en marketing i comunicació política a llicenciats en ciències polítiques, sociologia, ciències de la informacio i ciències socials, així com a professionals en exercici. 
Accés a la plana web del MMP
Màster professional de formació permanent de la Universitat Autònoma de Barcelona

El Màster de Màrqueting Polític®: Estratègies i Comunicació Política forma i desenvolupa les capacitats comunicatives i polítiques de les i els futurs professionals de la consultoria amb un innovador programa acadèmic, teòric i pràctic.

L'objectiu és oferir formació específica en màrqueting i comunicació política a llicenciats i llicenciades en diferents graus universitaris com a ciències polítiques, sociologia, ciències de la comunicació, ciències socials o dret, entre altres

La missió del programa Màster és aconseguir experts, preparats per a cobrir totes les necessitats d'assessoria i comunicació que exigeix la pràctica de la política professional.
Consulteu el contingut d'altres edicions.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

És un consorci de:

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".