Docència
 
Docència
La cultura de seguretat a l'Estat espanyol i a Catalunya

Amb aquest seminari volem contribuir al desenvolupament d'una cultura de seguretat en el marc de la societat democràtica, difondre els valors cívics i  analitzar les capacitats de prevenció, detecció, reacció, anàlisi, recuperació, resposta, investigació i coordinació davant amenaces greus com el terrorisme, la criminalitat organitzada o la delinqüència en el ciberespai.

Ens plantegem també estudiar els elements essencials de la seguretat i les respostes que ofereix l'ordenament jurídic, les quals han de ser complementades per raons d'eficàcia per un discurs de les virtuts cíviques per part de la ciutadania i els servidors públics.

Volem incidir en l’estat de conscienciació i sensibilització de la ciutadania, professionals, empreses i administracions públiques davant els riscos a la convivència en llibertat i el respecte a la garantia dels drets constitucionals.

Consulteu el contingut d'altres edicions.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

És un consorci de:

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".