Docència
 
Docència
Postgraus

L’Institut de Ciències Polítiques i Socials coordina i gestiona, en l’actualitat, els Postgraus següents: Postgrau Anàlisi i Comunicació Política, Postgrau Comunicació Política i Institucional i Postgrau Comunicació en el Govern Local.

 

 

L’Institut també ha coordinat i gestionat el Postgrau La Pràctica en la Comunicació Política, el Postgrau Anàlisi Política, i el Postgrau en Govern Local, (durant els cursos 2002/03 a 2008/09). Aquest últim tenia com a objectiu aportar coneixement teòric i pràctic sobre les potencialitats dels govern locals i els seus reptes, amb la  col·laboració de la Universitat de Barcelona i el Centre per a la Innovació Local (CIL) de la Diputació de Barcelona. Aquesta col·laboració va permetre unir els esforços del món acadèmic, la recerca i l’experiència institucional de governar. 
A les Memòries anuals corresponents hi ha més informació de tots aquests Postgraus.

 

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

És un consorci de:

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".