Descarregar bases de dades
Descarregar bases de dades

A fi d’accedir a les bases de dades de l’ICPS primer heu de registrar-vos. Per accedir al formulari de registre Cliqueu aquí.

Heu oblidat la vostra clau d’accés? Cliqueu aquí.

Formulari de dades registre

Benvolgut/da usuari/a,
A fi d’accedir a les bases de dades de l’ICPS primer heu de registrar-vos.

Empleneu, si us plau, el següent formulari amb les vostres dades personals.

Totes les dades són obligatòries

Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer informàtic inscrit en el Registre de Protecció de Dades de Catalunya, del qual és responsable el consorci Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), amb finalitats estadístiques, i d’informar i difondre les diferents activitats i publicacions que realitza.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a l’ICPS, carrer Mallorca 244, 08008 Barcelona, o al correu electrònic: con.icps@diba.cat, adjuntant còpia del DNI.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".