Recerca
 
Recerca
Grups de recerca / Elits i Partits
Grup de Recerca sobre Elits i Partits, GREP

Els investigadors que conformen aquest grup de recerca són professors de Ciència Política i altres branques del coneixement de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb altres universitats. Col·laboren des de fa uns anys en projectes d’investigació i en diverses publicacions, tant sobre elits polítiques com sobre partits polítics i el seu paper en el conjunt del sistema polític. A remarcar, entre elles, la publicació Els militants dels partits polítics a Catalunya. Perfils socials i percepcions polítiques. Barcelona, ICPS, 2004.
Financien el GREP:
Ministeri d’Innovació i Ciència i Generalitat de Catalunya

Directora:
Montserrat Baras (UAB)

Membres del grup:
Jordi Argelaguet (UAB), Oscar Barberà (UV), Astrid Barrio (UV), Joan Botella (UAB), Patricia Correa (UAB), Cesáreo Rodríguez-Aguilera de Prat (UB), Joan Rodríguez Teruel (UV)
 
Col·laboradors:
Xavier Cóller (UPO), Gabriel Colomé (UAB), Joan Marcet (UAB)

Seminari permanent de Partits

Aquest és un seminari d’accès restringit en el que es presenten i discuteixen recerques en curs. Si hi ha alguna persona interessada a assitir a alguna de les sessions, contactar amb Astrid Barrio.

Consulteu el contingut d'altres edicions.

 

 

© Institut de Ciències
Polítiques i Socials

Mallorca, 244, pral. 08008 Barcelona
Tel. 934871076
a/e: con.icps@diba.cat

diba.cat
uab.cat
Tornar amunt
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "Política de Cookies".